Hier zijn we weer met compilatie van wedstrijddag 3! De Benelux Carp Qualifier draait op volle toeren. We hebben nog nooit een editie gehad met zoveel zware vissen. Waar we de eerste dagen volop graskarpers zagen zijn het nu de zware vissen, veertigers en net geen veertigers, die ons om de oren vliegen!

🐟 Benelux Carp Qualifier 🐟
De Benelux Carp Qualifier mag zich jaarlijks met enige trots “Het karper event van het jaar” noemen in de Benelux. 18 teams die 7 dagen en nachten lang het beste van zichzelf geven in een strijd om het podium en een ticket voor de World Carp Classic! De teams worden reeds tijdens het event overladen door prijzen en krijgen 3x per dag hun maaltijd op de stek bezorgd!

👍 Facebook:
📸 Instagram:
🎥 YouTube:
🌐 Website:

🐟 Gills & Scales 🐟
Gills & Scales is de organisator van de Benelux Carp Qualifier en tal van andere karper gerelateerde evenementen. Gills & Scales is tevens eigenaar en beheerder van een aantal betaalwateren. Fabulous Fishing Venues is onze slagzin en we streven er dan ook naar om elk verblijf op één van onze wateren onvergetelijk te maken!

👍 Facebook:
📸 Instagram:
🎥 YouTube:
🌐 Website:

🔔 ABONNEER / 🔥 SUBSCRIBE
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe video’s die we gaan maken? Klik dan op de rode Abonneer / Subscribe knop en vergeet het notificatiebelletje niet! Ons kanaal:

🎥 Video & Edit by Willem Kwinten Media
🎥 YouTube Willem Kwinten Media:

#BCQ2020 #BeneluxCarpQualifier #GillsAndScales #JRCfishing #Raptorboats #Carplounge #Jarocells #TeamKordaBenelux #SonikSports #NavitasAngling #SpiegelMagazine #KarperwereldOnline #SolarTackle #AquaBio #Attrafish #CarpTwenty #EbroTotalFishing #BlackberryLake #EtangDeLaBarbiere #HetWitven #CarpRUS #YellowInk #DeMachinevriend #CarpSpirit #CBB #Duvel #FietsenEetcaféPaalsePlas #WorldCarpClassic #WillemKwintenMedia #PaalsePlas #Karpervissen #Carpfishing #Pechealacarpe #CarpCompetition

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »