Karpervissen - Kevin Vlogt #7: Zelf pop-ups maken & vissen op een parkvijverKevin is weer terug met alweer de zevende vlog! En om jullie als trouwe kijkers te bedanken laat hij zien hoe je zijn favoriete zelf gemaakte pop-ups ook zelf kan maken, is er een coole Daiwa winactie met molens en gaat hij een paar uurtjes vissen op een parkvijver!

Wil jij de 2x Daiwa GS4000 molens die Kevin tijdens het vissen gebruikt winnen? Check de VLOG en drop je antwoord in de comments, subscribe op het kanaal en vergeet ons ook niet te laten weten wat je graag in een volgende Kevin Vlogt zou willen zien! De winnaar zal in de volgende vlog bekend worden gemaakt.

Volg ons op:

Instagram:
Facebook:
Web:

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »