Stefan en ik wilde dit najaar nog een weekje op vakantie. We besloten om een weekje op een betaalwater te gaan zitten. Vanwege de Corona-crisis zaten vrijwel alle betaalwateren bomvol, omdat we allemaal een paar maanden niet naar het buitenland konden. Omdat het voor de Engelsen nog steeds heel beperkt mogelijk was om te reizen, besloten we het te proberen via een Engelse boekingssite. En ja hoor, twee weken voor dat wij wilde gaan, kregen we bericht dat er talloze afmeldingen waren en hadden we zelfs de keus om een water exclusief te bevissen met z’n tweeën. Weliswaar niet zo’n groot water, maar een weekje vissen in alle rust op onze eigen privé water, zagen wij wel zitten. Dus inpakken die handel en hup naar Old Oaks! Dat we vervolgens alleen maar dikke vissen vingen…. dat hadden we van tevoren nooit verwacht. Een gemiddeld gewicht wat ik verwacht nooit meer te gaan evenaren! Nieuwsgierig geworden? Check dan nu de video! Enjoy!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »