Karpervissen en Roofvissen op een Kanaal | DWFishingteam & TwincarpnlBeste kijkers, wederom een nieuwe video, dag later dan gepland door een technisch probleem maar hij is er! in deze sessie gaan de 2 vetste Youtube kanalen op het gebied van vissen samen op pad. Samen lekker #KARPERVISSEN & #ROOFVISSEN en het word weer een groot #AVONTUUR ! Gaat het ze lukken om een aantal leuke vissen te vangen?

Afgelopen weken hard gewerkt aan onze eigen website waar onze kleding te koop is vanaf deze week. neem gerust een kijkje misschien dat er wat vets voor je tussen zit, eind deze week lanceren we een mega vette actie, dus blijf ons in de gaten houden…. see u next week!

Jelmer zijn kanaal: www.youtube.com/twincarpnl

Contact:
www.dwfishingteam.nl
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam
dwfishingteam@gmail.com

meerval karper vissen kanaal vaart

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »