48 hours in France | Etang la Planchette | Ronny Jansen & Lowie Stam | Faith Carp TackleHet is eind september, de dagen worden korter en de temperatuur begint te dalen. Voor velen van ons is dit de tijd om de visspullen te pakken en er op uit te trekken.

FRANKRIJK
Voor de meesten wordt een sessie op een betaalwater in Frankrijk gezien als maandenlange voorbereiding, de dagen aftellen en dan één of meerdere weken vissen.

Dat werkt in de praktijk niet altijd zo! Ronny Jansen en Lowie Stam van Faith Carp Tackle zijn altijd wel te porren voor een avontuur, en lieten de kans dan ook niet liggen om voor 48 uur naar Frankrijk te rijden en te vissen op Etang la Planchette.

HET WATER
Etang la planchette is een relatief klein betaalwater in het noorden, van het door vele betitelde “beloofde land”. Met ruim 3 hectare is het een relatief klein, maar uitdagend water met enorme BAKKEN!

DE UITDAGING
Wie zelf wel eens op een betaalwater heeft gevist, weet dat het vaak pas echt “gaat lopen” in de laatste paar dagen van de week. Dit heeft met verschillende factoren te maken. De rust die terug keert op het water, vertrouwen in de opgebouwde stek en nog vele andere factoren.
Door 48 uur te vissen op een betaalwater, dwing je jezelf om nog meer aandacht te schenken aan bijvoorbeeld rigs, aas- en stek keuze. En nog beter te anticiperen op het gene wat je ziet en hoort rondom het water. Je wilt immers succesvol zijn in een korte tijd. Het is een gewaagd plan, maar zeker niet onhaalbaar!

CHECK IT OUT!
Wat natuurlijk erg leuk is, is dat de mannen van Faith Carp Tackle niet alleen de nodige vispullen hebben meegenomen naar dit gewaagde avontuur, maar ook een camera om deze trip vast te leggen.

#carpfishing #newseries #france #carpangling #bigcarp #youtube #adventure #fishing #frenchcarp #wildcarp #hunting #new #faithcarptackle
#faith #carp #faithcarpadventures #48hours #etanglaplanchette #paylake
#damvillers #frankrijk #betaalwater #carp #carpy #karpfen #angler #boilies

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »