Van KARPERVISSEN je werk maken - Mathieu Baert - Uit de oude doos - Team Korda BeneluxHoe kan je werk vinden binnen het karpervissen? Zoals bij elke andere branche zal je de juiste skills moeten bezitten en daarbij ook een beetje geluk hebben…

Mathieu Baert leerde Danny Fairbrass kennen tijdens het begin van Korda. Toen hij even als tolk te hulp schoot tijdens een open dag in een Belgische hengelsportzaak werd het eerste contact gelegd. En dat zou resulteren tijdens eerste Franse vistrips in de maanden daarna. Tijdens de groei van Korda kreeg Mathieu de kans om met zijn passie voor het karpervissen aan de slag te gaan als Salesmanager van Europa.

Zijn werk voor Korda heeft ook een grote impact op de visserij van Mathieu. Zo heeft hij geen thuiswater en vist hij voornamelijk korte werknachten als hij met collega’s in binnen en buitenland op pad zijn. Want een nacht achter de hengels krijgt absoluut de voorkeur boven een hotelkamer.

In de “Uit de oude doos” playlist tref je enkele van de beste, oudere video’s die terug gelanceerd zijn op dit nieuwe Benelux Karpervissen YouTube kanaal. Zo gaan we met diverse fanatieke karpervissers op pad in zowel binnen als buitenland en belagen wij daarbij op verschillende manieren karper.

Volg ons op:

Instagram:
Facebook:
Web:

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »