Karpervissen op Michèle’s Lake - VIP groepstrip en een GIGANTISCHE 42 kilo steur in beeld!Lizette en Bianca reizen elk jaar samen met een enthousiaste groep karpervissers af naar het prachtige betaalwater Michèle’s Lake ( in het heuvelachtige Noord-Oost Frankrijk. Een luxe VIP visweek die alle Van deze karpervisvakantie hebben ze een korte video gemaakt vol met actie (drone)beelden van het drillen en landen van karpers vanuit de boot, close-ups van vangsten, releases en het viswater wordt vanuit de lucht belicht. Als hoogtepunt is o.a. de vangst van een gigantische 42kg. steur te zien. Wij wensen u veel kijkplezier!

Bezoek voor actuele informatie over onze betaalwateren. In deze KarperKlets rubriek vindt u wekelijks nieuwe artikelen, foto’s, vangstverslagen en nieuws over karpervissen.

Bezoek voor al onze betaalwateren.
Duitsland: en voor Engeland:

Instagram
Benelux:
Duitsland:
Engeland:

Facebook
Benelux:
Duitsland:
Engeland:

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »