#25 vissen met de nieuwe gewonnen kwo boilies.ik had al eens gehoord over het gerucht dat mark van kwo nieuwe boilies zou hebben. en aangezien ik al een tijdje nu vist met onder andere kwo speciaals, was ik hier stiekem best benieuwd naar
nu zag ik ineens op de kwo stories dat hofman al aan het vissen was met deze nieuwe boilies en deze zelfs in een win/weggeef actie deed.
aangezien ik zo benieuwd was heb ik dan ook voor het eerst eens meegedaan met zon actie en verdomd, ik won nog ook!!
paar dagen erna kwamen ze al binnen en wilde ze uiteraard gelijk proberen . jammer genoeg was mijn auto kapot dus ik kon niet ver weg dus besloot maar om naar het slootje hier vlakbij te gaan .normaal ben je blij als je hier 1 visje op een dag vangt dus was het gelijk een goeie test zeker zo laat in het jaar nog even waarbij het s’nachts al aardig licht vriest.. check deze film en ziet hoe het gegaan is met deze nieuwe boilies šŸ˜‰

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate Ā»